fbpx
Spring til indhold

Teenagementor hepper på de unge

Forløb, events i sociale færdigheder og personlig udvikling, som din teenager får glæde af resten af sit liv.
“Retning i livet er afgørende – ellers er det for nemt at fare vild!”
– TeenageMentor

referencer

“Amy har samarbejdet med Greve Ungdomsskole i skoleåret 2018/2019, hvor hun har været med til at udvikle flere forskellige dagskurser for udskolingselever i Greve Kommune. Det har været en stor fornøjelse at opleve Amys kompetencer som teenagementor både i udviklingsprocessen fra ide til projekt, men ligeledes med eleverne. “Selvværdsboost”: Et forløb for hele klassen med fokus på den enkelte elev, hvor Amy gennem forskellige værktøjer hjalp eleverne til at finde sig selv, strukturere de mange tanker, som teenagere bøvler med, og fik dem til at indse, at de ikke er alene med deres udfordringer. “Når angsten tager magten” & “Lær at takle din nervøsitet med eksamenscoaching”: Disse to workshops var tiltænkt de elever, som led af angst eller nervøsitet i tiden op til eksamensperioden. Her formåede Amy sammen med to eksterne undervisere at give eleverne de rette redskaber til at tage kontrollen over angsten/nerverne. Ingen tvivl om at det var til stor hjælp for de deltagende. Alt i alt har vi været meget glade for vores hidtidige samarbejde med Amy, da effekten er tydelig hos den enkelte elev, og vi håber at kunne fortsætte samarbejdet så flere unge mennesker får gavn af hendes projekter.”
- Tanja Mørch
Projektkoordinator / Greve Ungdomsskole
“Amy er en inspirerende og livsglad kvinde, som uden tvivl har været med til at påvirke min skolegang positivt.”
– Cecilie Buhl Petersen
19 år
"Hun ved, hvad der virker - og hvordan vi kan flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling"
- Hanne Hjordt
SpeakersLounge
“Amy er en fantastisk mentor, der i den grad kan inspirere og motivere de unge. Et forløb hos Amy kan give mod til at stå ved sig selv og den man er. Hun er meget talentfuld i det hun laver og hendes imødekommenhed er en stor egenskab. Ganske enkelt; Alle kunne bruge en Amy.”
– Pia Schubert Framvig
Mor til pige på 14
“Amy ved hvad der virker – og hvordan hun kan flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling. Amy lider ikke af berøringsangst og tør godt tale om de svære emner – italesætte forældrenes rolle – og ikke mindst skabe et nærværende og ærligt frirum for de unge. Amy Doherty Jönsson holder diverse events – og har stor erfaring med at inddrage de unge/forældrene/lærerne i sine oplæg. En ildsjæl der brænder for de unge – og arbejdet med deres selvværd. Engagerende, inspirerende og relevant foredrag om, at leve det lykkelige liv.”
– Britt Vangsgaard
CEO Speakers Lounge
I foråret 2020 påbegyndte Roskilde private Realskole et samarbejde med Teenagementor.dk alias Amy Jönsson. Coronasituationen har synliggjort et stort behov hos vores elever og forældre, som Amy har imødekommet på bedste vis med en yderst empatisk og professionel tilgang. Amys personlige rådgivning og sparring har gjort en stor forskel for mange af vores elever og forældre.
– Klaus Espersen
Skoleleder, Roskilde Private Realskole
"Jeg har oplevet at Amy, med sin stærke personlighed – som en superhelt for mange teenagere, som har brug for hjælp"
– Senay Olgun
Lærer, UCN 10. klassescenter, Brøndby
kontakt

Amy Doherty Jönsson
amy@teenagementor.dk
tlf. 29 46 15 77
CVR-nr. 39150352