Amy har samarbejdet med Greve Ungdomsskole i skoleåret 2018/2019, hvor hun har været med til at udvikle flere forskellige dagskurser for udskolingselever i Greve Kommune. Det har været en stor fornøjelse at opleve Amys kompetencer som teenagementor både i udviklingsprocessen fra ide til projekt, men ligeledes med eleverne.

“Selvværdsboost”: Et forløb for hele klassen med fokus på den enkelte elev, hvor Amy gennem forskellige værktøjer hjalp eleverne til at finde sig selv, strukturere de mange tanker, som teenagere bøvler med, og fik dem til at indse, at de ikke er alene med deres udfordringer.

“Når angsten tager magten” & “Lær at takle din nervøsitet med eksamenscoaching”: Disse to workshops var tiltænkt de elever, som led af angst eller nervøsitet i tiden op til eksamensperioden. Her formåede Amy sammen med to eksterne undervisere at give eleverne de rette redskaber til at tage kontrollen over angsten/nerverne. Ingen tvivl om at det var til stor hjælp for de deltagende.

Alt i alt har vi været meget glade for vores hidtidige samarbejde med Amy, da effekten er tydelig hos den enkelte elev, og vi håber at kunne fortsætte samarbejdet så flere unge mennesker får gavn af hendes projekter.

Tanja Mørch, Projektkoordinator – Greve Ungdomsskole

…………………………………………………………………………….

Amy ved hvad der virker – og hvordan hun kan flytte, motivere og støtte de unge i deres personlig udvikling. Amy lider ikke af berøringsangst og tør godt tale om de svære emner – italesætte forældrenes rolle – og ikke mindst skabe et nærværende og ærligt frirum for de unge. Amy Doherty Jönsson holder diverse events – og har stor erfaring med at inddrage de unge/forældrene/lærerne i sine oplæg. En ildsjæl der brænder for de unge – og arbejdet med deres selvværd. Engagerende, inspirerende og relevant foredrag om, at leve det lykkelige liv.

Britt Vangsgaard – CEO Speakers Lounge

………………………………………………………………………………

Amy er en fantastisk mentor, der i den grad kan inspirere og motivere de unge. Et forløb hos Amy kan give mod til at stå ved sig selv og den man er. Hun er meget talentfuld i det hun laver og hendes imødekommenhed er en stor egenskab. Ganske enkelt; Alle kunne bruge en Amy.

Pia Schubert Framvig – mor til 14 årige pige.

……………………………………………………………………………………………………

Amy er meget underholdende og hendes oplæg er spot on.

Brian VallentinBubic Fredriksen – far til to.

………………………………………………………………………………………….

Min datter og jeg havde en fantastisk aften med Amy, hvor hele følesesregistret var i brug.

Trine Hougaard – mor til en teenager.

……………………………………………………………………………………….

Jeg var så heldig at få lov at opleve Amy, som teenagementor. Hun er relevant, fantastisk til at få folk til at åbne øjnene og turde se sagen fra flere sider og så har hun bare hjertet på det helt rette sted… Og så blev jeg da også tvunget til at se indad og kunne grine lidt af det. Tak for en inspirerende aften!

Dorte Liechti – Børnehaveklasseleder.

…………………………………………………………………………………………..

Jeg er sikker på at Amy med sin stærke personlighed og pædagogiske færdigheder – vil være en superhelt for mange teenagere, som har brug for hjælp.

Senay Olgun – lærer UCN 10. klassecenter.

………………………………………………………………………………..

Amy er en inspirerende og livsglad kvinde, som uden tvivl har været med til at påvirke min skolegang positivt.

Cecilie Buhl Petersen – 19 år

…………………………………………………………………………….

Jeg var til foredraget “Pyt med at være perfekt”, sammen med mine niecer på 14 år. Jeg oplevede oplæggene meget interessante og informative, samt det gav en god anledning til en mere personlig snak med “sin” teenager… Begge de piger jeg havde med, kunne identificere sig med de problematikker der kom op ang. skolen, karakterer, perfektion osv. Så jeg føler vi har fået en masse med på vejen, samt handlemuligheder til hvordan vi kan prøve at vende vores tankemønster…”

Malene Kikkenborg, Social pædagog

Jeg kan mærke en kæmpe forandring hos mig selv, siden jeg startede hos Amy. Jeg er blevet meget klogere på mig selv. Jeg var glad og tryg ved at komme hos Amy. Hun er fantastisk  – og spørger ind til de helt rigtige ting på en jordnær måde. Hun har hjulpet mig ubeskriveligt meget med mit selvværd og coachet mig til bedre eksamensoplevelser.

Laura Gliese Stryn – kunde 22 år.