http://www.skolepassion.dk

Skolen er en omdiskuteret organisation, hvor meget af opmærksomheden går på hvad der ikke fungerer. Denne vinkel vil vi gerne udfordre – vi tillader os at gå tæt på frustrationerne der findes på skolerne og italesætter følelserne, som er i spil. I en professionel og til tider provokerende tone, bliver man efterladt med en ændring af mindsettet omhandlende tid, nærvær og arbejdsglæde.

Digital opmærksomhed

https://greve-solrod.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Politik+og+samfund/4309216/

 

Du fatter intet! Teenagekultur.

https://greve-solrod.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Politik+og+samfund/4309217/

 

Aftenåbent med foredrag af Amy TeenageMentor. Hun vil inspirere, provokere og ikke mindst skitsere den virkelighed vores teenagere navigere i – alt sammen med et smil på læben.  https://www.beautyby.dk/ https://www.facebook.com/events/715668748639825/

 

Du ved slet ikke hvor hårdt jeg har det – og vice versa! GRATIS EVENT

KOM OG FÅ EN HYGGELIG AFTEN SAMMEN MED DIN TEENAGE DATTER.

http://gaveposen.com/privat/event%20amy%20teenagementor.htmlDA VI VED AT AMY ER EFTERTRAGTET, OG VI HAR BEGRÆNSEDE PLADSER, SKAL DU TILMELDE DIG DENNE EVENT.

DU TILMELDER DIG LÆNGERE NED PÅ SIDEN. VI GLÆDER OS TIL EN HYGGELIG OG LÆRERIG AFTEN SAMMEN MED JER 

 

Kom til mor/datter event d. 19.3.18. kl. 19

Gaveposen holder Event med Amy fra TeenageMentor. Der vil være gode tilbud på produkterne denne aften.

Tilmelding via http://gaveposen.com/privat/event%20amy%20teenagementor.htmlhvis du ønsker at deltage, begrænset antal pladser. Spørgsmål vil blive drøftet, vendt på hovedet og debatteret. Teenagekulturen og vores rating samfund vil blive skitseret og italesat fra begge sider – både som værende mor og teenager. Kom til en sjov og nærværende aften hvor du og din datter – får øje på nye sider af hinanden og går hjem med en større forståelse for jeres fælles værdier.

Spændende samarbejde med TeenageMentor og Greve Gymnastik forening.

http://www.grevegymnastik.dk/xdoc/309/program_2018_2019.pdf

AOF Greve og AOF Solrød – Skynd dig at booke billet.